top of page
Showposter - verdere uitwerking (1).png

&

presenteren

WIJ
WAREN
HELDEN

15-16-17-18-19 mei 2024
Theater Tinnenpot Gent

Korte inhoud

“Eendracht maakt macht”. Het is dé leuze van België, onze nationale wapenspreuk. Samen supporteren, samen betogen, samen een goed doel steunen. In groep bereik je meer dan alleen. Maar wat als die groepsvorming een negatieve bijwerking krijgt? Relschoppers, extremistische bewegingen of gewoonweg de pestkoppen van de klas. Allemaal hebben ze één gemeenschappelijke deler: eendracht maakt macht(smisbruik). Worden wij de helden in dit verhaal of is ons activisme zinloos?

Ontdek het tijdens een muzikale voorstelling met een 34-koppig, dansend koor onder begeleiding van een swingende liveband. Zij hebben voor u een gevarieerd en herkenbaar pop- en musicalrepertoire in petto met vocale arrangementen van de hand van onze eigen dirigent, Susan Tonnard. De energieke mix van zang, dans en een hoog showgehalte is het perfecte recept voor uw ontspannende middag of avond. Kortom, een niet te missen event.

NIEUW

Je kan voor deze voorstelling vrijblijvend kiezen voor een steunticket. Dit is een toegangsbewijs waarbij je meer betaalt dan de standaardprijs en zo een extra bijdrage levert aan ons project.

bottom of page