top of page

SPAAR MEE MET

Echanté_Logo_Grey.png
Kopie van 22-23_Verkoopsactie_FB-INSTA_edited.png
Kopie van 22-23_Verkoopsactie_FB-INSTA (1)_edited.png

Ook dit jaar willen we graag een spetterende show neerzetten in ons geliefde Tinnenpot. Onze CREW is al even bezig met de voorbereidingen, het idee is reeds uitgebroed en het repertoire staat vast. De CAST staat alvast te popelen om te stralen op een écht podium! Nu enkel nog de praktische zaken regelen..

Daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Om een show te organiseren zijn natuurlijk centjes nodig, en al zeker voor een show die maar liefst zes keer gespeeld zal worden! Daarom lanceren we naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een verkoopactie om zo onze beoogde spaardoelen te behalen. En jullie kunnen ons daarbij helpen!

Dit jaar verkopen we lekkere Brugse pannenkoeken! Voor elke schijf breken we een spaarvarkentje open en maken we ons spaardoel bekend. Benieuwd waar de opbrengst naartoe gaat? Kom het samen met ons te weten!

Zin om ons te steunen in ruil voor lekkere pannenkoeken? Geef je bestelling dan door aan een van onze koorleden vóór 2 december 2022.

We verkopen ook nog steeds onze Enchanté wenskaarten,

gebruiksklaar voor alle gelegenheden of specifiek voor tijdens de feestdagen!

De wenskaarten kunnen zoals anders besteld worden via de webshop.

         

 

 

 

 

5C4916EF-55F4-4EE0-BD82-B86561DBE26E.jpg
6FC49AFC-9A39-49FC-A158-F447AAE902D1.jpg

?

?

?

PANNENKOEKEN

 

1 pakje (500 gram) komt op €6,50

Vanaf 2 stuks komt dit op €6,00 

 WENSKAARTEN

 

1 pakketje wenskaarten bestaat uit

9 kaartjes en komt op €10,00

botje3-2.png

Ook Trooper blijft voor ons een belangrijke bron van inkomsten en het toeval wil dat net nù Koffiemarkt.be een straffe actie voor ons in de aanbieding heeft want per bestelling van minstens 40 schenkt Koffiemarkt.be 10 aan onze vereniging! En dat kost jullie geen enkele cent extra!

Deze actie loopt tot en met 4 december 2022 en geldt op (gemalen) koffiebonen, cups, pads, koekjes, toppings, siropen,… van alle merken.

Geeft toe, niets beter dan een lekkere Brugse pannenkoek gecombineerd met een kopje warme koffie! Waar wacht je nog op? Trooperen maar!

Bedankt voor de steun (é) !

bottom of page