top of page

WE WANT YOU!

Hé jij daar! Ja, jij!

Altijd al deel willen uitmaken van één van onze shows maar nét niet aangelegd met het nodige muzikale talent? Dan is dit dé uitgelezen kans om één van de gezichten te worden van onze gloednieuwe show!

 

Naar aanleiding van onze zaalshow in mei 2023 zijn we dringend op zoek naar enthousiastelingen die een woordje willen delen over hun jeugdjaren. Met deze informatie willen we een beeldmontage in elkaar steken die het showconcept ondersteunt en bijgevolg gebruikt zal worden tijdens onze show. We zoeken hiervoor dus heel veel verschillende gezichten van verschillende leeftijden gaande van 5 tot +99 jaar.

We zijn ook op zoek naar deelnemers die naast het interview ook bereid zijn om een (kleine) creatieve opdracht uit te voeren - dit is niet automatisch gekoppeld aan het interview en dus geheel vrijblijvend. De interviews worden gefilmd en kunnen potentieel gebruikt worden in de beeldmontage die we zullen gebruiken tijdens de shows. Indien u zich inschrijft, geeft u toestemming dat we uw beeldmateriaal mogen gebruiken voor de montage.

De opnames zullen plaatsvinden op zaterdag 11 februari 2023.

Indien u wenst deel te nemen, dan vragen we u om via onderstaande knop het formulier in te vullen vóór 1 februari. Na uw inschrijving zal u begin februari verdere informatie ontvangen via mail.

we_want_you_stellenanzeige.jpg(mediaclass-fancybox_edited.png
png-clipart-cursor-cursor-thumbnail_edit

Maak er een gezellig uitje van en neem gerust al je familie, vrienden en kennissen mee. Je kan het zo gek niet bedenken!

Iedereen is welkom, we hebben geen speciale vereisten!

Tot binnenkort in Theater Tinnenpot?

bottom of page